*** *** Водещите вечерни новини на 9 септември ***   Считано от четвъртък,

...
***
*** Водещите вечерни новини на 9 септември ***
 
Считано от четвъртък,
Коментари Харесай

Водещите новини! Противоепидемични мерки в училищата от 15 септември. Петков: ГЕРБ да пенсионират Борисов, никой вече не му вярва


***

*** Водещите вечерни вести на 9 септември ***

 

Считано от четвъртък, 15 септември, в детските ясли и градини при опция работата с деца би трябвало да се провежда в една и съща група и с един и същи личен състав. 

Работата на психолозите, логопедите и ресурсните учители в детските градини се провежда самостоятелно или в дребни групи. 

При опция утринният банкет на децата би трябвало да се реализира през всички вероятни входове на детската градина/ясла, по авансово направен график, за недопускане смесването на деца от разнообразни групи.

***

„ С огромно наслаждение бих дебатирал с Делян Добрев. Това ще стане, в случай че от ГЕРБ пенсионират Бойко Борисов и предлагат Делян Добрев за кандидат-премиер. 

Ако от ГЕРБ пенсионират Борисов, аз и Асен Василев сме подготвени да дебатираме с всеки един от ГЕРБ. 

Никой не има вяра на Борисов за думите му, че ще смъкна горивото с левче. И българският съд е отсъдил, че Борисов е измамник. Хората го знаят това “.

„ ГЕРБ не стопират да повтарят една и съща опорка за газа. Истината е, че всеки божи ден ние изпращахме нашето предпочитание до " Газпром " да получим газ и да си платим по контракта, само че " Газпром отхвърляше ". По тази тематика всичко е ясно. " Газпром " едностранно прекъсна контракта и " Българгаз " купуваше от свободния пазар “.

***

„ Служебното държавно управление през днешния ден се похвали, че цената на природния газ ще падне до 246 лв. на мегаватчас през октомври. 

Това е същата цена, която ние успяхме да осигурим юни месец ", сподели пред публицисти в Бургас съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Юни месец получихме два танкера (втечнен газ - б. ред). Цената за октомври месец включва един танкер, който сякаш беше доста безценен, само че разрешава цената да падне с 30%. Единственият въпрос, който остава, е за какво се отказахме от другите шест танкера преди да сме обезпечили различни доставки на газ “, съобщи Василев.

***

„ Поводът е цялостният неуспех в ръководството на газовата рецесия, опита България още веднъж да се сложи според от “Газпром ” и режима на Путин, посредством възобновяване на договарянията и отхвърли на към този момент контрактуваните 6 танкера с полутечен газ ”, прецизират от Демократична България.

„ В изявление, оповестено в “Капитал ”, Росен Христов признава следното: “Има политическо решение в Русия " Газпром " да не работи с нас ”. “Демократична България ” постоянно е твърдяла, че неизпълнението от страна на “Газпром ” на контракта за доставка на газ за България е политически стимулирано. 

Непрекъснато акцентираме обстоятелството, че “Газпром ” е геополитическо оръжие на Путин, с което се пробва да шантажира Европа поради позицията ѝ за войната в Украйна ”, показват от политическата мощ.

***

Един изцяло предотвратим случай, в случай че единствено имахме малко по-различно законодателство и използване на ограниченията. Но в тези условия, истината е, че можеше да приключи и доста по-страшно, даже съдбовно. 

***

Салюти отекнаха от Лондон до Белфаст

***

Чарлз ще бъде публично провъзгласен за новия монарх на Англия на среща на Съвет по възкачването на престола в двореца " Сейнт Джеймс " в събота, оповестиха от Бъкингамския замък.

Срещата на Съвета е планувана за 12.00 ч. българско време и ще се организира в две елементи: прокламиране на новия монарх и сключване на неговата клетва да поддържа Църквата на Шотландия.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР